Taxi Zeeland

Uw privé taxi in Zeeland

Niets is zo prettig als op een comfortabele wijze van A naar B gebracht worden en als u niet over een auto beschikt, dan is de taxi al snel uw eerste keuze. Taxi Rapid is uw privé taxi in Zeeland. Wij werken vanuit Vlissingen in de regio voor allerlei korte ritjes, maar ook kunt u bij ons terecht voor langere ritten naar bijvoorbeeld luchthavens.

De taxi in Zeeland staat dagelijks voor u klaar en wij brengen u graag naar alle omliggende plaatsen en luchthavens in binnen- en buitenland. Met onze comfortabele taxi’s zult u genieten van de rit en u krijgt alle ruimte om rustig door te werken, met uw reispartner te kletsen, te telefoneren en nog veel meer. Met de taxi in Zeeland van Taxi Rapid heeft u uw persoonlijke vervoerder.

Luchthaven vervoer

De taxi in Zeeland van Taxi Rapid richt zich onder andere op luchthaven vervoer. Er komt vaak veel bij een reis kijken en het laatste waar u zich druk over wilt maken is het vervoer naar de luchthaven. De reis begint immers al op het moment dat u de deur uitstapt en het is dan erg prettig als dat gelijk comfortabel begint. Dit doet u met de taxi in Zeeland!

De taxi vertrekt vanuit Vlissingen, haalt u thuis op en brengt u naar elke gewenste luchthaven. Dit kan natuurlijk Schiphol zijn, maar ook als u vertrekt vanaf Brussel, Antwerpen of een van de Duitse luchthavens. Wij rijden alle kanten op en dat voor een vast tarief, zodat u niet voor een verrassing komt te staan. U weet precies waar u aan toe bent.

Taxi Zeeland

Ontspannen op reis

Overdag kunt u het openbaar vervoer aanwenden, maar dan is het reizen naar de luchthaven lang niet zo comfortabel. Uw eigen auto pakken kan ook, maar iedereen weet dat de parkeerkosten nogal aan de hoge kant zijn. Of wat te denken als u ’s nachts op het vliegveld moet zijn. Allerlei redenen om voor de taxi in Zeeland te kiezen.

U zorgt dat u klaarstaat met uw bagage en wij regelen de rest. Wij halen u thuis voor de deur op en zetten u af bij de juiste vertrekhal, zodat u gelijk kunt inchecken en richting het vliegtuig kan gaan. Onze taxi in Zeeland is uw persoonlijke airport transfer en daarmee is dat stuk van uw reis alvast gedekt. Zo gaat u op een ontspannen manier op pad en dat is alleen maar prettig, nietwaar?

Profiteer van voordelen

Bij Taxi Rapid kan u van een aantrekkelijke actie gebruikmaken. Zeker als u met enige regelmaat bij ons in de taxi stapt. Wij bieden een spaarkaart aan en als deze vol is, dan krijgt u maar liefst 50% korting op uw volgende rit. Dit geldt wel uitsluitend voor ritten binnen Zeeland, maar hoe dan ook: u bespaart op de kosten

Naar de luchthaven reizen, met de taxi naar Middelburg of net de grens over. Wat uw bestemming ook is, Taxi Rapid is uw taxi in Zeeland. Wij brengen u naar elke gewenste locatie en dat op de meest comfortabele en fijne manier. Zoekt u een zakelijke partner voor vervoer? Ook dan zit u bij ons aan het juiste adres.